donderdag 25 augustus 2011

Verjaardag

Sow, dat is alweer bijna drie weken geleden... Maar weer ff een nieuw verhaaltje, voor het slapen gaan.

Emily kwam op bezoek vanuit Canada. Vorige week maandag stond ze op het vliegveld, om 02.55PM zou ze er zijn. Succes. We weten geen Terminal, vliegmaatschappij, waarvandaan, niks. Geen antwoord meer op mails. Nou, dan gaan we maar gewoon. Er kwam maar een vliegtuig aan om 2.55, maar vanuit Washington. Dat ligt niet in Canada. Vlakbij het vliegveld toch nog een telefoontje: Waar zijn jullie nu? Ik ben net geland op Terminal C. O, da's mooi, ik wilde daar al heen rijden, ben er over twee minuten. Tada, hoeveel informatie heb je nodig om een perfecte timing te krijgen. Gezellig voor Els, anderhalve week een vriendin over de vloer.

17 Augustus waren we 5 jaar getrouwd, maar we hadden gezegd dat onze vakantie ons feest zou zijn. Dus niet iets speciaals gedaan. 20 Augustus werd Els 2x jaar (de leeftijd van een vrouw vraag je niet). Els wilde dit zelf eigenlijk niet zo heel erg vieren, dus er was eigenlijk niemand uitgenodigd. Koos had natuurlijk wel spannend lopen doen over kadootjes. Besteld op internet, maar o o, komen ze wel op tijd, o Els hoe moet dat nou, en meer van dat soort dingen. Natuurlijk waren er kadootjes: Een na-het-bakken-koekjes-afkoel-rek met drie bakblikken, zodat Koos koekjes mee kan nemen naar kantoor, twee Irish Whistles/Pennywhistles zodat Els muziekjes kan fluiten en een enorm grote en sterke hangmat voor bij het zwembad zodat oma en oma lekker kunnen liggen als ze hier zijn ;) En Els wist van dat alles niets, want ze 'kon niks verzinnen', al heeft ze deze dingen terloops wel een keer genoemd. En Emily heeft haar afgelopen maandag meegenomen naar de pedicure, dus nu heeft ze weer hele poezilige schattige mooie voetjes met rode nagels (FOTO'S!!!).

MAAR: Tot Els haar verrassing werd er om een uur of 10 aangebeld, en daar stonden JD en Sarah met Penny en Ellie op de stoep! Wie heeft die nou weer uitgenodigd? Zijn ze om 5 uur 's morgens uit Fort Worth vertrokken om Els te feliciteren! En wat schetst Els haar verbazing als om een uur of 3 ook Andrew, Shannon, Edmund en Sam op de stoep staan! Zo wordt het nog een echte verjaardag, dat was niet het plan! Maar wel leuk! Zondagmorgen vertrokken JD en Sarah weer naar Fort Worth. Emily is dinsdagmiddag weer gevlogen.

En het heeft geregend! Niet heel veel, maar wel iets van betekenis. We mogen niet meer sproeien vanwege de droogte, en er wordt gevraagd om weinig electriciteit te gebruiken 's middags (airco), want het net kan het anders niet aan.

Rens wordt nu echt bijdehand. Als hij Thomas zijn speen wil terug geven, moet Thomas wel eerst 'Please' zeggen. En de melk was op: Stoute mama! Mama nieuwe melk maken. Uit de winkel!

Zo, dat was het weer even. Over anderhalve week gaan we rijden naar California!

Groeten,
*s Hoefakker

3 opmerkingen:

  1. * In de hoop dat ik weer gewoon wat kan posten, want de vorige keer lukte het niet *

    Leuk om weer wat te lezen, maar natuurlijk had ik het verjaardagsverhaal eigenlijk ook al net op skype gehoord :) Rens is wel echt een bijdehantje zeg, hihi :)
    Veel plezier met jullie big ride!

    xx Els²

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he Koos, waar zijn die foto's van die rode teentjes van els nou?
    ik ben us benieuwd
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha...thanks for telling everyone how silly I was to forget to pass on any info about my flights! S'ok though - I'm glad you managed to figure it out :P
    I hope you're just about ready for your vacation! Enjoy it :)

    BeantwoordenVerwijderen