zondag 11 april 2010

Al die familie

Ha allemaal,
Gisteren hebben we pa en ma F op het vliegveld afgeleverd. Dat was natuurlijk niet zo leuk, maar aan alle leuke familiebijeenkomsten komt een eind, HElaas pindakaas. Als het goed is zijn ze inmiddels al weer lekker in Nederland. Rens is al een tijdje ziek, die hebben we volledig uitgeleefd in de tijd dat papa en mama hier waren. Dus Nieko en Koos zijn nu naar de kerk, terwijl ik op Rens pas. Die schreeuwt zijn longen uit zn lijf in bed. Vanacht is hij ook een paar keer wakker geweest, daardoor heeft Koos drie uur wakker gelegen, niet doordat Rens niet meer wilde slapen, maar omdat ie nu zelf niet meer kon slapen. Ja tzit niet mee ;)
Gisteren hebben we weer heerlijk zes potjes ge-Mahyong-t. Dat kunnen Koos en ik niet met zn tweeen, dus we zijn erg blij met Nieko ;), anders ook wel hoor.
Verder gaat alles hier zo zijn gangetje. Het weer is prachtig geweest de afgelopen twee weken. Gisteren was minder en vandaag ziet het er al weer beter uit. We zijn van plan om vanmiddag Nieko mee te nemen naar ons befaamde krokodillenpark ( excuus Alligatorpark) ja er schijnt nogal een verschil in te zitten!! Brazos bend dus.
Rens vindt het altijd heerlijk om te wandelen of in zn karretje te worden geduwd, dus die zal daar zelfs met zn oververmoeide hoofd geen probleem mee hebben.

Afgelopen week hebben we redelijk rustig aan gedaan. Koos was natuurlijk werken, dus die heeft alles een beetje gemist. We hebben elke week minstens drie keer gebarbecued :) en voornamelijk genoten van mama's Saladekunstwerken. Heerlijk. We zijn naar Bayou Bend geweest. De tuin van Ima Hogg, daar waren we ook met pa en ma H geweest. Alleen bloeide er nu ook redelijk wat. Dat ziet er toch een stukje aantrekkelijker uit.
Verder zijn we nog naar Downtown geweest en de 'ondergrondse'.
Donderdagavond zijn we nog naar het Miller Outdoor Theatre geweest. Daar speelde een Highschool de musical Cats. Ze deden het heel professioneel en we hebben er echt heeeeeel erg van genoten. De hele uitvoering ( inclusief muziek) werd gespeeld door kinderen van 8-19 jaar. Dat is toch magnifiek!?!?!?

Goed Rens is wakker en beneden en huilerig dus even allle aandacht voor hem, andere keer meer. groetjes!

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen dat je ouders er waren, Els! Dat zal wel fijn zijn geweest. Bevalt het all y'all nog steeds over yonder?

    ik stap vrijdag in het vliegtuig naar Los Angeles, ik mail je ff!

    BeantwoordenVerwijderen