zaterdag 3 april 2010

Daad, woord, en dat soort dingen

We voegen ze bij elkaar. Dus meteen maar weer een stukje, van wat we nou allemaal weer hebben meegemaakt.
Vanmorgen zijn we naar George Ranch gegaan. We waren daar al geweest met pa&ma H, nu met F. Het blijft een erg mooie plek. Indrukwekkend, wat die familie tweehonderd jaar geleden heeft neergezet, en wat ze in honderdvijftig jaar hebben opgebouwd.
De smid had een baby alligator gevangen, twee voet lang (60cm). Wat een mooi beest! We hebben even het leer gevoeld, maar helaas is het in Texas verboden om ze te slachten en op de barbecue te leggen.
Daarna hebben we een heerlijke cowboylunch gegeten, zoals ze dat rond het jaar 1890 deden, met whistle beans and skunk eggs, and cole slaw that slaps your mom real good! (Bonensoep, uien en erg lekkere koolsla.) En natuurlijk Beef Briscuit, Barbecue sauce, potatoe salad, en peach pie. Zo slecht is het niet om een cowboy te zijn.
Thuis hebben we het zwembad voor de eerste keer uitgeprobeerd. We is Koos en Rens. Rens vond het geweldig! Lekker met bootjes smijten in het water. Dus dat komt wel goed. Hij moet wel snel leren zwemmen, want hij is niet bang voor diep water. Binnenkort foto's op Picasa.
Verder is Els de laatste tijd wat moe, en 's ochtends wel eens misselijk. Rara. Voor degenen die het nog niet weten: Els is zwanger, we zijn in verwachting! Ergens rond oktober wordt hopelijk het Texaanse brusje van Rens geboren.

Nou, hartelijke groeten maar weer, en tot binnenkort,
KER

1 opmerking:

  1. Vanmorgen even zitten spieken op kantoor of er al iets te melden was op jullie blog.. in ieder geval hebben jullie weer hele mooie en leuke foto,s. wat me ook op valt els je heb al echt snel een buikje hoor! mooi alles goed met je?
    koos is al een echte americaan achter de barbeqeu.
    allemaal de groetjes Theej

    BeantwoordenVerwijderen