zaterdag 24 maart 2012

bezoekje Galveston

het is super prachtig zomer weer en dus dachtten we maar weer eens naar het strand te gaan. Een nieuwe ervaring voor Thomas en voor Rens ook leuk nu die wat groter is.
Ze vonden het heerlijk. Helaas vergeten de camera mee te nemen. Thomas is nu net zo oud als Rens was toen we de foto's van galveston hadden gemaakt. Rens zat toen lekker op zn blote billen in de golfjes naar de zee te wijzen. Thomas daarentegen rent er enthousiast op af. Valt en buitelt en stampt en zit geen seconde stil. Telkens kijken naar zn voeten en de terugtrekkende zee en dan weer omvallen, want dat doet iets geks met je orientatievermogen. Rens heeft heel gedurfd met papa gezwommen en gesprongen in de golven, en later nog een heleboel schelpen gezocht, terwijl Thomas het kleed onder het zand aan het verstoppen was. Later nog geprobeerd om ook de kinderwagen en de bal te verstoppen, maar er was niet genoeg zand op t strand. Smiddags om 1 uur werd het echt te warm. De zon is erg sterk en je voelt hem zo branden. Alles weer ingepakt en weer terug naar huis gereden. Toch lekker, twee uurtjes aan het strand.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk he.. met de mannen aan het strand. Geniet er maar lekker van. hoe is het met de zwangerschap? wij kijken uit naar ons kleinkind. Erica en de kleine doen het goed, ze is nu 25 weken zwanger. binnekort maar weer eens fotos plaatsen je buikje dit keer nog niet gezien.
    Dikke kus en liefs uit Bommel :) Theej XXX

    BeantwoordenVerwijderen