zondag 31 januari 2010

WWDWHM*

Begin deze week was Rens een beetje ziek, hoesten en snot en andersoortig vocht cq slijm in alle gaten in z'n hoofd. Eigenlijk juist uit alle gaten in z'n hoofd. Maar woensdag had ie er genoeg van, en lieptie weer vrolijk rond.
Woensdagavond is Koos naar community group geweest, een soort bijbelstudieclub hier in de buurt.
Vrijdagavond gezellig naar Austin en Amber geweest, daar hebben we chicken fried steak gegeten, met corn en mashed potatoes met gravy. White gravy. Real southern food, en best heel lekker. We waren daar met z'n 9en, en in totaal ongeveer 5 of 6 kinderen ofzo, dus een gezellige drukke boel. Tim, die we afgelopen zomer al waren tegengekomen, moest toch eens een aantal dingen over Nederland weten, die hij niet snapte. Zo noemen we Nederland bijvoorbeeld 'The Netherlands, but also Holland, which actually is only a part of the Netherlands. And on top of that, you're language is Dutch!' Nou, beste Tim, dat ligt niet aan ons, maar aan het Engels, want wij zijn gewoon Nederlanders uit Nederland en spreken Nederlands. En bovendien spreken Americans in the US English, which you can only blame the Americans for, because it's their own language mixing things up here...
Hm, tsja... Ok, dan noemen we jullie voortaan Netherlanders. Maar dan nog het andere, de stad Den Haag. Wat is The Hague, wie zet er nou The voor een plaatsnaam? Nou, ten eerste is Den Haag geen stad, en verder hebben jullie ook gewoon The Woodlands hier vlakbij, dus zo gek is dat niet.
Anyway, we hadden een hoop lol, en Tim is echt een erg leuke vent (en de rest van de gasten waren ook erg gezellig hoor).
Gisteren lekker zaterdag gevierd, dus Koos is naar de kapper geweest, we zijn naar de supermarkt geweest, naar de Walmart, naar de Gamma (soort van), we hebben een beetje opgeruimd, een nieuwe douchekop opgehangen en Taco's gegeten en wijn gedronken.
Weinig enerverends gebeurt dus, deze week. Net hebben we een mooie preek gehoord over het huwelijk, dus we houden weer veel van elkaar en kunnen er weer tegenaan deze week ;)

Hartelijkste groetsels en knuffels,

van Rens.

* WWDWHM betekent 'Wat we deze week hebben meegemaakt'.

5 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. TWWFOTL ......"T WAS WEER FIJN OM TE LEZEN" .....
    HAHAHAHAHA kei leuke afkorting had je :)

    greetz uit Bommeltown

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, in Canada heb ik die vragen over Den Haag en Nederland(s)/(ers) ook wel eens gehad :) Altijd leuk om dan tegenvoorbeelden te geven uit het Engels :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om zo vaak wat te horen van jullie. Als je nou je mailadres wilt geven aan me, dan zal ik jullie inderdaad ook regelmatig wat vertellen hoe het in The Netherlands gaat. Op dit moment prima hoor. Lekker weer weekend. Morgenmiddag maar weer een keer dat hele eind rijden naar mijn schoonfamilie, die in Assen wonen. Voor ons een eind, voor jullie maar een prikkie tegenwoordig natuurlijk. En verdre ga ik rustig aan doen, en ik denk Willem jan ook. We hebben een hectische tijd achter de rug en zijn blij met elk weekend. Tot gauw weer. groetjes, Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Suzan,
    Ook leuk om trouwe lezers te hebben!
    Onze mailadressen zetten we niet op het blog (we krijgen zo ook al wel spam genoeg), maar mag je gerust vragen aan familie/vrienden die ze al hebben.
    Dit geldt uiteraard voor iedereen.
    Grt, Koos

    BeantwoordenVerwijderen