zondag 18 september 2011

Part 7

dag 14
Door Owens Valley verder naar het noorden gereden naar June Lake, nog steeds deel van het Inyo National Forest. Hoge bergen links en rechts, links steil met sneeuw, rechts minder. June lake is wel een mooie camping, maar omdat we tijd nodig hadden in Bishop om te eten, een was te draaien en te spelen, moeten we hier eten en naar bed.

dag 15
Vandaag gaan we naar Yosemite over de Tioga Pass. Over die Pas hebben we veel gelezen, campers zouden er moeite mee hebben en vaak aan de kant moeten voor auto's achter hun. Nou, dat valt wel mee. Zo steil is het niet, onze camper kan het prima aan. Het is minder erg dan stukken van Death Valley of de Route 66. Maar wel erg mooi. Schitterende meertjes, hoge steile bergen die er uit zien als een enorme kiezelsteen.
Rond lunchtijd zijn we na een mooie tocht in het National Park. Hier maken we een mooie wandeling naar Mirror Lake. Iedereen die foto's van Yosemite heeft gezien, ziet waarschijnlijk ook Mirror Lake. Heel mooi, ijskoud water en veel zand voor Rens en Thomas om mee te spelen.
Toen we in Juli probeerden te reserveren, was alles al vol, dus nu moeten we nog een uur rijden naar een camping.
We houden het kort, maar het is weer erg indrukwekkend. Vanavond komen er foto's bij, en die zeggen meer dan duizend woorden. Dus ik hou er weer mee op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten