zondag 18 september 2011

Part 8

daqg 16
SanFransisco is echt een mooie stad!! We moesten een heel end rijden en lopen daardoor wel een dag voor op ons schema ( voor de mensen die het bijhouden, we zijn vanavond op KOA Costanoa)We hebben de GOLDEN GATE BRIDGE gezien, maar we hoefden er niet overheen, maar waarom zou je ook. Mooie brug. Verder zijn we naar de Fisherman's wharf geweest, lekker toeristisch met een mooie uitzicht op de burg, Alcatraz en zeehondjes. Die vond RENS erg leuk. Daarna door pier 39 ( die van de zeehondjes) gelopen. Heel veel leuke winkeltjes waaronder een magneet winkel en een sokkenwinkel LOL! Dat vond Els dan weer erg leuk. Rens mocht samen met mama in de draaimolen. Lekker naar Papa en Thomas zwaaien. ff snel zegt Koos want de batterij is bijna op...
Lekker gegeten bij het HardRockCafe en dan nog gauw naar het park om de goldengatebridge bij zonsondergang te zien. heleaas helaas waren we ingeparkeerd en met veeeeul moeite zijn we uit de parkeerplaats gekomen en waren we dus te laat voor de zonsondergang. Nog wel mooie luchten gezien maar de zon was al weg.
Die stijle weggetjes waren wel heel gaaf om te zien. Els probeerde foto's te maken, maar die hobbelbus maakte dat onmogelijk.
Nu gauw slapen, morgen over Highway 1! Langs de pacific.
Groetsels

1 opmerking:

  1. what fun! We've heard alot about San Francisco, can;t wait to hear more about it, and see pictures too. have fun driving more :)

    BeantwoordenVerwijderen